Oni su za njega

TRUMPOVA CELEBRITY EKIPA Posrnula starleta, reality fenomeni i sportaši!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije se puno slavnih Amerikanaca usudilo otvoreno podržati Donalda Trumpa.

Hillary Clinton imala je veliku podršku američke celebrity ekipe, koja joj je na taj način nastojala osigurati pobjedu na predsjedničkim izborima. Ni to nije bilo dovoljno pa Donald Trump slavi pobjedu! I sam je izjavio uoči izbora da mu nije važno što ga ne podržavaju velike zvijezde.

Pogledaj i ovo Donald Trump vidite li o čemu je riječ? Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

"Ne moram dovesti J.Lo ili Jay Z-ja. Ovdje sam sam, samo ja. Bez gitare, klavira, ičega", rekao je Trump prije izbora. Ipak, nije bio sam. Slave neki celebrityji i njegovu pobjedu.

OVDJE pogledajte što su o američkim izborima rekli poznati Hrvati.

Među njima su reality zvijezda Willie Robertson, glumac Stephen Baldwin, boksač Mike Tyson, čak i otac Angeline Jolie, glumac Jon Voight, kao i Tila Tequila, Kid Rock te Dennis Rodman i Hulk Hogan. Nitko od njih nije se na društvenim mrežama još uvijek oglasio o Trumpovom trijumfu. S druge strane, reakcije onih koji su tužni zbog njegove pobjede brojne su i burne.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene