DNEVNIK MAJE ŠUPUT

KOJA KRALJICA! "Ostavila sam muža i djecu, nosite nam vino!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput piše Dnevnik za DNEVNIK.hr. Naime, krenula je na još jedno putovanje, ovog puta u Mexico... Avantura počinje!

Obzirom da sam ne razmišljajući pristala pisati dnevnik za Dnevnik.hr sa svog meksičkog putovanja nema mi druge nego javiti vam prve dojmove.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Dakle, direktno iz Green Golda, gdje sam do jutra pjevala na dočeku Nove, krenula sam put aerodroma. Jutarnji let za London početak je dugog putovanja. Tamo sam se našla sa svojom prijateljicom Lanom s kojom idem na put. Preuzbuđene, kao mala djeca, ne možemo dočekat pokret.

"Izvalila sam da sam se rastavila i ostavila muža i djecu"

Naša prva postaja je Mexico City ( Ciudad de Mexico) i imamo direktan let. Do poljetanja smo pojele sve što smo mogle utrpat u trbuščiće, a vino nam se činilo kao pametna opcija u startu jer - Nova godina je, a i imamo 11 sati leta pa je plan spavatI u avionu da dođemo fresh tamo. Letile smo premium economy klasom ( između biznis i ekonomske) koja ima i svoj poseban odjeljak u avionu pa smo imale jako dobru uslugu. Naime, svi stjuardi u avionu su bili izuzetno susretljivi prema nama pa smo imale poseban tretman. Čisto da imate dojam, ti stjuardi izgledaju jako loše, nikakvi manekeni iz naših snova. Ja sam izvalila da sam se rastala i ostavila muža i djecu pa da ovim putovanjem počinjem novi život tako da nam stalno donose vino. Donosili su ozbiljno puno pa je zabava bila zagarantirana od starta.

Bodyguard Silver

Nakon 11 sati vrlo ugodnog leta dotaknule smo meksičko tlo. Na aerodromu nas je čekao vozač i bodyguard koji priča samo španjolski pa je dogovor oko točne točke nalazišta bio presmiješan. Nazvao je Lanu bar 15 puta (minuta je 20 kn) pokušavajući odgonetnuti gdje smo točno i gdje će nas pokupiti. Mi smo se toliko smijale da kofere nismo mogle gurati ni do izlaza. Auto koji nas je čekao je avion na 4 kotača, blindirana srebrna ljepotica sa vozačem u odijelu. Bodyguard kojem ne možemo zapamtiti ime dajemo nadimak Silver. Krećemo na drugi terminal gdje slijeće ostatak društva.

Ekipa iz Texasa

Dva prijatelja i prijateljica su sletjeli iz Texasa. Za njih još jedan auto s vozačem i krećemo prema hotelu. Odluka je pala na Four Seasons hotel koji je ovdje najbolji. Kako je već bilo kasno požurili smo se na večeru. Išli smo u najbolji sushi restoran Teppan Grill gdje smo sjedili za stolom na kojem kuhar radi večeru pred tobom. Usudila bi se reći da sam jela možda najbolji sushi ikada, a sve ostalo bilo je preukusno.

Za prvu večer i prvi dojam oduševljena sam. Moja meksička avantura službeno je počela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene