dugo ih nismo vidjeli

Viktorija Rađa najavila povratak? Dino odrješit: "Ne pada mi na pamet!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici Rađa nakon dugo vremena konačno su se pojavili u javnosti. Prisjetili su se svoje prošlosti i izleta u glazbene vode.

Poznati splitski par Dino i Viktorija Rađa u posljednje vrijeme gotovo je nemoguće vidjeti na javnim događanjima. Ipak, jučer su napravili iznimku i stigli u Lisinski kako bi podršku pružili svojoj velikoj prijateljici Danijeli Martinović. Supružnici su se prisjetili i svojih izleta u estradne vode i otkrili nam kakve su mogućnosti da ih ponovno vidimo u nekom glazbenom pothvatu.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

"Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati", govori Viktorija. Ipak, Dino ne dijeli njezino mišljenje. "Ne pada mi na pamet", odrješit je bivši košarkaš koji je svojedobno snimio i duet s Petrom Grašom "Nisam više ja sa njom". "Ma nastupa on svaki dan, samo laže sad", dodaje Viktorija.

Prije gotovo dvije godine Rađa je s učiteljem gitare i glazbenikom Antom Pupačićem osnovao bend D.I.P. i napisao tekst njihove prve pjesme "Da je bajker biti lako". "Radi se, stalno se nešto svirucka, ali još uvijek ništa ozbiljno", kaže Dino koji najveću podršku ima upravo u svojoj supruzi Viktoriji. "Ja sam oduševljena njegovim glazbenim pothvatima. Uživam u tome", iskreno će bivša manekenka koja se i sama okušala u estradnim vodama.

Sa scene se povukla kako bi u miru mogla uživati u majčinstvu i skladnom obiteljskom životu, a danas povratak na estradu ne isključuje, kao ni duet s Danijelom Martinović. "Pristala bih da mi predloži nekakvu suradnju. To bi bila jedna dobra zezancija", kaže Viktorija.

Bivša Miss Dalmacije posljednjih godina život živi daleko od očiju javnosti, a čime se trenutno bavi nije željela otkriti. "Ne bih o tome. Nema me u medijima jer ne želim da ljudi znaju čime se bavim", zaključuje tajnovita Viktorija.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene