Izdao ga diler

RASKRINKAO GA "Rekao je da se ide otuširati pa se u kupaonici drogirao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši diler razotkrio je mačnu prošlost slavnog glazbenika i supruga još poznatije glumice.

Mračne tajne iz prošlosti pjevača Keitha Urbana konačno su razotkrivene. Raskrinkao ga je ni više ni manje nego diler koje je supruga Nicole Kidman dugo godina opskrbljivao narkoticima.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban - 2 neobičan prizor Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

David Robson glazbeniku je drogu nabavljao od 1994. do 2001., a  sam je priznao da je Urban bilo toliko ovisan da nije birao ni vrijeme ni mjesto gdje će zapaliti crack. "Rekao mi je da se ide otuširati, a onda ga u kupaonici čujem kako pali upaljač i puši crack. To me jako iznerviralo da sam znao urlati na njega da to ne radi u mojoj kući", otkrio je bivši diler.

Robson smatra da je Keith na tankom ledu i da se jedva drži podalje od ovisnosti iz koje ga je izvukao upravo brak s lijepom glumicom Nicole Kidman. "Brak s Nicole pomogao mi je da se riješim svih svojih demona. Bez nje ne bih uspio" rekao je svojedobno glazbenik koji se počeo drogirati početkom 90-ih jer se nije mogao nositi s neuspjehom i samoćom.

"Ona radi nešto da ga zadrži u stvarnosti. Samo ne znam koliko će to trajati", otkrio je Robson za Daily Mail.  Borbu sa suprugovim demonima otkrila je i sama Nicole Kidman. Samo nekoliko mjeseci nakon njihovog vjenčanja, pjevač se javio u ustanovu na liječenje jer je ponovno posrnuo pred porocima. O agoniji koju je prošla prije deset godina s Urbanom progovorila je i glumica.

"U jednom trenutku jednostavno morate reći ‘Volim te i bit ću ovdje kad odlučiš raditi na problemu.’ Ako ne želi, onda više nemamo što razgovarati", rekla je tada glumica u jednom intervjuu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene