Prijatelji zabrinuti

Glumica se užasava starenja - 'Izgleda kao voštana figura'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upoznali smo je u spotu legendarnog Brucea Springsteena 'Danicing In The Dark', a nakon toga započela je blistava karijera zbog samo jedne uloge.

Popularna glumica, zvijezda serije 'Prijatelji' Courtney Cox užasava se starenja i opsjednuta je svojim izgledom. Tako barem tvrde njezini prijatelji koji je dobro znaju. Svi je pamtimo u ulozi mlade i lijepe Monice kojom nas je osvojila, ali godine čine svoje. Kako njoj, tako i nama.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Zvijezda 'Prijatelja': 'Ne možeš biti ovisan o drogama 30 godina i sve riješiti u 28 dana'

Istina, ne reagiramo svi jednako na stvari, tako se neki plaše smrti, a Courtney se užasava starenja i odlučna je u tome da ponovno posjeti plastičnog kirurga kako bi izgledala mlađe. Prema našem skromnom mišljenju, ona i u 51. izgleda odlično i operacije joj nisu potrebne, ali ona zna bolje što želi.

Prijatelji su zabrinuti za nju i kažu kako zbog operacija izgleda poput voštane figure koje se ljudi plaše, a najgore od svega je to, što nema namjeru stati sa estetskim zahvatima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene