Opet na odvikavanju

TEŠKA BORBA SA ALKOHOLIZMOM Legendarnom glumcu otkazuje jetra?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Chevy Chase, jedna od najvećih zvijezda 80-ih, nalazi se u teškom stanju. Na rehabilitaciji je, ponovno, a navodno treba i transplataciju jetre.

Ako je vjerovati pisanjima stranih medija, slavni glumac Chevy Chase prijavio se početkom rujna u kliniku za odvikavanje od alkohola. Napravio je to usred snimanja filma "Dog Years", što je medijima dovoljan povod da zaključe da je Chaseu jako loše.

Pogledaj i ovo showbuzz smijeh do suza Svake godine priušte nam najluđi Božić, a što se sa zvijezdama kultne komedije dogodilo 31 godinu od izlaska filma?

Ipak, nije sve tabloidno naklapanje. Naime, Chevyjev glasnogovornik potvrdio je da se glumac prijavio na liječenje, no samo kako bi "došao do najbolje verzije sebe". Radar Online piše kako to nije točno, već je glumcu preostalo još godinu dana života ako hitno ne obavi transplantaciju jetre. Tvrdnja je to doktora koji je pogledao video i fotografije Chevyjeve rehabilitacije, a na kojima se vidi da glumca ni najmanje ne zamara loše stanje u kojem se nalazi. Drugi pacijenti bolnice tvrde da je glumac vrlo neuredan, neobrijan i da ne izgleda nimalo dobro. "Vrlo je bolestan", tvrdi izvor koji je upoznat sa cijelom situacijom.

Navodno je na samoj detoksikaciji po ulasku u bolnicu boravio tri dana, iako je inače potreban jedan dan. Drugim pacijentima u bolnici glumac je povjerio da je u lošem stanju, da su mu jetreni enzimi visoki, čega uzrok može biti i ciroza jetre. "Kombinacija viška kilograma s pretjeranom kombinacijom alkohola znak je da je u krajnjoj životnoj opasnosti", tvrdi njujorški doktor Stuart Fischer. Glumac vodi tešku borbu s ovisnosti. Naime, na odvikavanju je prvi put završio davne 1986. godine, no i dalje, čini se, ne shvaća ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene