Kobna noć

ŽIVOTNA DRAMA Slavna ljepotica gledala je kako joj majka ubija oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako trenutno slovi za jednu od najslavnijih glumica teško djetinjstvo nikada neće zaboraviti.

Predivna Charlize Theron jedna je od najljepših i najtalentiranijih glumica današnjice. Ipak iza nje se krije jedna mračna tajna koja ju prati još iz djetinjstva.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

Charlize je rođena u Južnoafričkoj Republici, a odrasla je na obiteljskoj farmi blizu Johannesburga s ocem Charlesom i majkom Gerdom. No, djetinjstvo joj nije bilo lako. Gotovo svakodnevno svjedočila je napadima oca na majku, a sve je kulminiralo jedne večeri kada je njezina majka u samoobrani ubila alkoholiziranog i nasilnog oca. Charlize je tada imala samo 15 godina.

 

Stole @lesliefremar 's phone

A photo posted by Charlize Theron (@charlizeafrica) on


Iako je naposljetku dokazano da je ubojstvo bilo opravdano i da se dogodilo u samoobrani ružne slike kobne večeri i dan danas nakon 25 godina prate predivnu glumicu kojoj je upravo izgled često otežavao život u Hollywoodu.

Ipak ona se s godinama naučila nositi s time, ali i mračnom obiteljskom tajnom te je unatoč svemu postala uzor ženama diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene