Ne želi ga blizu

SVE SU GLASNIJA ŠUŠKANJA Slavni par pred razvodom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par već je neko vrijeme pod povećalom javnosti, a sve zbog glasina o raspadu braka. Čini se kako ipak ima i vatre tu gdje ima dima.

Već se neko vrijeme raspravlja po svim svjetskim medijima je li uistinu došao kraj braka slavnog para Beyonce i Jay Z-a. Do sada su svaki put brže bolje demantirali sve napise, ali ovaj put stvari ne izgledaju ni malo sjajno. Izvor blizak paru ispričao je medijima nekoliko situacija koje ukazuju da bi braku uskoro uistinu mogao biti kraj.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Beyonce uskoro kreće na turneju 'Formation' i navodno ne želi da Jay-Z bude u blizini. 'Treba joj odmor od njega. On je nikada ne ispušta iz vida i to ju je užasno počelo nervirati', rekao je neimenovani izvor.

Ona, navodno, treba više prostora za sebe, a on je svojim uplitanjem u sve sfere poslovnog i privatnog života guši. Poznato je kako Jay-Z voli biti dominantan kada je posao u pitanju, ali isto tako je poznato kako je Beyonce jedina šefica kada je u pitanju njezin rad. Kada se dva ega te veličine sudare, nikako ne može biti dobro.

Pjevači planira rad na novim pjesmama, ali taj dio će obaviti tijekom turneje jer ne želi da se suprug petlja u njezino stvaranje. Svim problemima koje već imaju u odnosu nikako nije pomogla drama koja traje već duže vrijeme oko navodnog Jay-Zjevog sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene