Nisu prihvatili kraj

UMJESTO RAZVODA STIŽE BEBA? Veliki preokret poznatog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U njihovu obitelj navodno stiže četvrta beba.

Američki mediji bave se danas informacijom o Benu Afflecku i Jennifer Garner. Naime, oni su navodno odustali od razvoda te čekaju svoje četvrto dijete. U prilog toj informaciji ide i činjenice da još uvijek nisu potpisali službene papire za razvod, iako su odluku o razvodu objavili u lipnju prošle godine. Najavili su da se rastaju nakon deset godina braka i troje zajedničke djece.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Navodno je svemu razlog bila Benova česta alkoholiziranost te ovisnost o kocki. Izvor blizak glumici, piše RadarOnline, tvrdi da je trudna i da ne može biti sretnija. "Ona zapravo nije ni htjela razvod. Samo je htjela da Ben prestane s tulumarenjem i posveti se obitelji. S novom bebom na putu sve bi moglo sjesti na svoje mjesto", dodao je izvor blizak glumici.

Unatoč problemima i najavi razvoda, nikad nisu službeno potpisali papire te su čak nastavili zajednički život. Ben i Jennifer često se, naime, može vidjeti u zajedničkim šetnjama, a zajedno su se pojavili i na glasanju za novog predsjednika SAD-a. Glumica je uvjeren da se Ben promijenio te čak planiraju obnoviti zavjete.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene