NASTUP NA WEMBLEYU

HRVATICA U FINALU X FACTORA "Bože dragi, je li to moguće?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O trijumfalnom uspjehu mlada Trogiranka Antonia Mirat nije mogla ni sanjati. Ušla je, naime, u superfinale britanskog X Factora.

Antonia Mirat nova je glazbena diva. Njezin glas, koji se pronio svijetom, osigurao joj je mjesto u završnici superfinala britanskog ''X Factora''. Trogiranka nije ni sanjala da će za svega par dana nastupati na Wembleyu i to pred 100 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! RASTURILA 'RESPECT' Hrvatica oduševila čak i Simona Cowella!

''Ponosna sam i vesela. Nisam vjerovala da će se to dogoditi u mom životu. Pomislila sam, Bože dragi, je li to moguće. Mislila sam da je to neka šala'', uzbuđeno je rekla Antonia.

Naime, nakon nastupa s pjesmom Arethe Franklin završila je u natjecanju u krugu od 15 pjevača u svojoj kategoriji. Nije prošla dalje i nakon toga za nju je X factor bio gotov. Međutim, Sharon Osbourne ju je odabrala kao njenu favoritkinju i vratila u igru. ''Kad su mi poslali avionsku kartu i green card ostala sam u totalnom šoku. Nisam vjerovala da se to događa. Biti među top 10 je nešto nevjerojatno'', ponosno je rekla Antonia koja ima svega par dana da se pripremi za nastup koji je 11. prosinca 2016. ''Ma ja sam umjetnica nemogućeg. Nemam pojma kako ću to izvesti, ali znam da ću uspjeti. U četvrtak počinju generalne probe'', kazala je 32-godišnjakinja.

Antonia ima pravo na odabir jedne pjesme po svom izboru, a drugu će joj dodijeliti žiri. ''Odabrala sam pjesmu Elle Fidzgerald ''Summertime''. Uz to imamo pravo izabrati božićnu pjesmu. Ja ću pjevati ''Amazing Grace''.

''To je veliki uspjeh i ja ću se potruditi. Potrudit ću se da ne zaboravim tekst i ostavit ću srce na terenu'', ponosna je Antonia. O strahu i tremi uoči nastupa pred mnogobrojnom publikom, kaže, ne želi razmišljati. ''Ne znam. Ne želim se time zamarati. Nastojat ću sve profesionalno odraditi'', otkrila je Trogiranka koja će braniti boje Hrvatske. ''Nastupit ću u odijelu s hrvatskim vezom koje će mi dizajnirat Boris Burić Gena. Čast mi je i ponosna sam što ću predstavljati Hrvatsku'', kazala je operna pjevačica koju nakon nastupa očekuje mnoštvo nastupa diljem zemlje. ''Nastup u Milanu u operi Vesela udovica, mjuziklu kojem je producent Al Pacino, pripreme za doktorski studij..Ma, puno toga'', kazala je Antonia koja ni sama ne zna kako joj sve to polazi za rukom.

''Ne znam, ne spavam, štrebam te tekstove, učim, spavam 4 sata dnevno, pa se znam probuditi nad knjigom i sva se šokiram kad shvatim da sam zaspala'', iskreno je kazala Antonia koja je postala miljenica Velike Britanije, a nakon ovog nastupa glazbeni slavuj sigurno će pokoriti i ostatak svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene