Ima X factor

ZA NJOM JE POLUDIO I AL PACINO! Diva iz Trogira osvaja svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonia Mirat postaje planetarno popularna, a za sve je kriv britanski X Factor.

Da se operno pjevanje itekako može uklopiti uz pop prizvuk, dokaz je trogiranka Antonia Mirat koja je svojim vokalnim mogućnostima ostavila Veliku Britaniju bez daha.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Svim glasom 32-godišnja Antonia uspjela je ono što je malo komu pošlo za rukom. Postala je miljenica Velike Britanije. No to nije ni čudno jer iza ove mlade pjevačice stoji veliko iskustvo, za koje kaže da joj je najveći ponos.

"Ipak sam ja đak jedne Montserrat Caballe, Teresa Beganca, meni su dirigirali i Daniel Fero, Marcelo Rota... Sve su to nekakva imena s kojima sam ja surađivala u svojoj karijeri. Prema tome s obzirom da imam jedno iskustvo iz svijeta klasične glazbe nije mi to bio nekakav veliki šok", kazala je Antonia za IN magazin.

Trogirski dragulj, kako je nazivaju sugrađani, proputovala je cijeli svijet i uvijek je u pokretu jer kaže - glazba ne poznaje granice, a ako imaš talent, moraš ga podijeliti s drugima, smatra Antonia koja je oduševila u britanskom X Factoru.

"Taj talent koji imam, a dao mi je dragi Bog, to je sve njegovo djelo, a ja sam se samo trudila da na jedan način to ne propadne. Privatan život koji je bio pun tragedije o komu nerado pričam, ali ponosna sam na sebe da sam kroz sve to prošla dignute glave i da sam sama sebi pokazala na jedan način koliko sam jaka", otkrila je trogirska diva.

Antonia uskoro kreće ponovno na put jer ovoga puta čeka je izazov u mjuziklu Ala Pacina, a sudeći po svemu što smo vidjeli, ne sumnjamo da će i ondje briljirati. Što je još otkrila pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene