otmjeni mladenci

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE Evo kako je bilo na trećem vjenčanju Ante Gotovca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novopečeni mladenci fotografije s vjenčanja objavili su na zajedničkom profilu.

Ante Gotovac protekli vikend uplovio je u bračnu luku s Beograđankom Jelenom Miljuš i okrenuo novu stranicu u svom životu. Vjenčanje je održano u zemunskoj općini, a nakon samo obreda par je slavio uz bliske prijatelje i obitelji. Fotografije s vjenčanja novopečeni mladenci objavili su na zajedničkom Facebook profilu.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković i Ante Gotovac velika cura Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

Jelena je blistala u bijeloj pripijenoj vjenčanici dok je Ante, koji je prije svadbe tulumario s Vucom,  za ovu svečanu prigodu odjenuo crno elegantno odijelo i bijelu košulju. U akademski obrazovanu Jelenu, kako ju je sam opisao, Gotovac se zaljubio prije nekoliko mjeseci, a upoznao ju je preko zajedničkih prijatelja. Sreću u braku, Anti je poželjela i bivša supruga Simona koja je svoju mirnu luku pronašla u Stanislavu Mijokoviću. Prije Simone, Ante je bio u braku s Ines Ušić s kojom ima dvije odrasle kćeri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene