Skinula je sve?

"AJME, AJME..." Što Šušnjara kaže na urnebesnu Lanu Jurčević?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea je komentirala nastup Lane Jurčević, koja je imitirale upravo nju.

Natjecatelji u četvrtoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uspjeli su svojim jedinstvenim nastupima osvojiti srca gledatelja, ali i stručnog žirija.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Jedna od njih je bila i Lana Jurčević koja je na pozornicu izašla kao Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. Njezin nastup u najgledanijem zabavno-glazbenom showu gledala je i Andrea te je za Dnevnik.hr komentirala njezin nastup. ''Lana se jako dobro snašla u scenskom nastupu i jako me nasmijala. Plesni pokreti i plava kosa – nepogrešivo'', kroz smijeh je prokomentirala Andrea i dodala kako joj se dopala izjava kolegice Indire. Uspješna transformacija u plavokosu pjevačicu osim Indire uvelike je oduševila i Sandru Bagarić. "Skinula si sve. Zračila si kao i ona. Vidim da su ti okice nekako onako zaokružene. Ma sva si slatka!", komentirala je Sandra.

OVDJE pogledajte kako je lažni Thompson upao u garderobu Lane Jurčević.

Podsjetimo, Lana je izvela hit pjesmu grupe Magazin "Kemija". Svojom uspješnom transformacijom zabavila je i žiri i publiku, a sigurni smo da će nas Lana i u sljedećoj emisiji oduševiti svojim nastupom kao Halid Bešić.

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebook ,Instagram, Twitteri YouTube-a.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene