VIŠEGODIŠNJA BORBA

POTRESNO PRIZANJE ''Imam svoju vrlo mračnu stranu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Adele priznala je kako je sve počelo s njezinih deset godina.

Britanska pjevačica Adele u intervjuu za Vanity Fair je kazala da se nakon rođenja sina borila s posporođajnom depresijom te da je zbog te svoje "vrlo mračne strane" kao mlada djevojka išla na psihoterapiju.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Pjevačica je pri kraju desetomjesečne turneje kojom promovira album "25", a u intervjuu za prosinačko izdanje časopisa među ostalim je rekla kako bi bila vrlo sretna da više nikad ne mora ići na turneju.

"Voljla bih i dalje snimati, no ne bi mi nedostajalo da više nikad ne čujem aplauz uživo. Idem na turneje kako bih se susrela sa svima onima koji me cijelo vrijeme podupiru. Nije mi do novca", kazala je dvadesetosmogodišnja glazbena zvijezda. Dobitnica 10 nagrada Grammy i poznata po srceparajućim baladama, priznala je da je oduvijek naginjala melankoličnoj glazbi.

"Sklona sam depresiji... imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njezinu mrežu. Počelo je kad je umro moj djed, bila sam desetogodišnjakinja. Nikad nisam bila suicidalna, no često sam išla na psihoterapiju. Zadnji put me 'ulovila' postporođanja depresija nakon što sam rodila sina. Bilo je baš ružno... preplašilo me. Bila sam opsjednuta svojim djetetom, činilo mi se da nisam dobra majka, da ništa ne činim dobro. Depresija, nažalost, dolazi u raznim oblicima", rekla je pjevačica za online izdanje Vanity Faira.

Vrlo je iskreno priznala i da je, otkad ima sina, prestala pušiti i alkoholizirati se. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene