Sjajna umjetnica

LEGENDARNA GLUMICA Stiže u Zlatne dvore

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

''Na setu serije vlada prava radna atmosfera'' – otkriva poznata glumica.

U novim epizodama ''Zlatnih dvora'', hit serije Nove TV gledatelji će u epizodnoj ulozi Frančeskove (Velimir Čokljat) bijesne supruge Leticije ovih dana imati priliku vidjeti cijenjenu glumicu Biserku Ipšu.
Cijenjena kazališna, filmska i televizijska glumica Biserka Ipšu ima samo pozitivne dojmove sa snimanja, te je tim povodom izjavila: 'Bilo je odlično raditi na setu 'Zlatnih dvora', vladala je prava radna atmosfera i sve je bilo vrlo profesionalno odrađeno, tako da sam ondje provela nekoliko zaista lijepih dana. Također mi je bilo drago i ponovno raditi s kolegama glumcima, ali i redateljima, s kojima sam u prošlosti već surađivala na brojnim projektima, što na televiziji i filmu, što u kazališnim predstavama.' Biserku Ipšu vidjet ćemo u svega par epizoda, a iako je među glavnim ulogama i njen sin Lujo Kunčević, nisu imali zajedničkih scena tako da su se mogli susresti na setu samo u pauzama od snimanja.

Pogledaj i ovo showbuzz ŠTO TO RADI? ŠTIKLA I LOPATA Glumici nema ravne

U novim epizodama serije, vidjet ćemo kako je ugledni gastro kritičar Parižanin (Željko Duvnjak) i dalje u selu. U trenutku dok će on čekati svoj ručak u restoranu, Holcer (Danko Ljuština) i Zvonko (Hrvoje Barišić) odlaze u lov koji ne završi najsretnije – iako su ulovili fazana, Zvonko zaradi metak u nogu. Hoće li restoran ipak naposljetku zaraditi zvjezdicu, tek ćemo vidjeti. Helena provodi sve više vremena s Frančeskom, što se nimalo ne sviđa Jozi (Duško Valentić) i Holceru. Oni su u problemu kada Helena (Helena Buljan) najavi svoj rođendanski bal u bečkom stilu, što znači da će morati naučiti plesati. Njih dvojica vrlo brzo odustanu od plesa pa smisle malu spletku koja će im nakratko uspjeti, no shvatit će da ne mogu tako lako razdvojiti Helenu i Frančeska. Stoga se bacaju u smišljanje ozbiljnije spačke i odluče pronaći nešto inkriminirajuće o Heleninu prijatelju. Začudo, u tome i uspiju – saznaju da Frančesko ima suprugu, pa je pozovu na veliku seosku proslavu u nadi da će biti javno razotkriven. Njegova supruga Leticija (Biserka Ipša) odazove se njihovu pozivu, a Frančesko je pred svima uhvaćen u laži. Helena je povrijeđena, no neće joj trebati dugo da shvati tko stoji iza Leticijina iznenadnog dolaska.

Dok Holcer i Joza nastoje razdvojiti Helenu i Frančeska, Irena se i dalje trudi nauditi Ani. Tako će Irena prenijeti Neri informacije o Aninoj obitelji koje će ubrzo nakon toga biti objavljene na radiju. Svi su zgroženi, no nitko ne sumnja na Irenu, već svi zaključe da iza curenja informacija stoji Žana. Prvo je napadne Ana, a zatim i Kata i Antun, koji će krenuti u pravi osvetnički pohod, što će između ostalog uključivati i bušenje guma! Hoće li Irena moći to sve mirno promatrati ili će ipak imati grižnju savjesti i priznati da je ona pravi krivac? Još jedan „krivac“ u selu uvalit će se ovih dana u prave nevolje. Naime, Nera nagovori Fedora da se pomiri s Vinkom i ponovno pokrene projekt, no Vinko je u velikoj panici jer mu USKOK nalaže da bude mamac za Fedorovo priznanje o pranju novca. Vinko dolazi na sastanak i preznojava se od muke. Hoće li netko sa sastanka biti uhapšen? U ulozi agenta USKOK-a vidjet ćemo Krunoslava Belka, poznatog radijskog i televizijskog voditelja i glumca kojeg su gledatelji Nove TV imali prilike gledati i u kriminalističkoj seriji 'Balkan Inc'.

Ne propustite saznati ovoga tjedan u 'Zlatnim dvorima', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene