KAKVA PLJUSKA

''DVOLIČNA JE !'' Barbara nakon ispadanja oplela po Josipi: ''To neće opstati''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se u suzama oprostila od svog zaručnika, Barbaru je zapljesnula surova realnost.

Nakon što je Barbara Peterčić provela jedanaest tjedana na Farmi izgubila je u dvoboju i napustila show. U suzama se oprostila od svog zaručnika. ''To mi pada jako teško. Ipak, mi smo sada zaručeni pa mi je teško biti razdvojena od njega. Užasno mi nedostaje, ali rekla sam mu da ne odustaje. Voljela bih da izdrži do kraja, iako mi je jako teško'', rekla je Barbara nakon izlaska.

Pogledaj i ovo Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Potresna ispovijest Farmericu Barbi pretukao bivši dečko: "Neka svi znaju kakvo je smeće od čovjeka"

Na Farmi je proživjela puno toga, a nakon izlaska zapljesnula ju je realnost. Iako je Josipi prvoj priznala za bivšeg dečka, shvatila je kako je njezino prijateljstvo s njom jedna velika laž. ''Žao mi je što sam bila prijateljica s Josipom. Dvolična je. Glumi prijateljicu, priča da je sve super, tješi te, a onda okrene leđa. Naše prijateljstvo neće opstati'', zaključila je Barbara. Baš kao što nije opstala Barbarina veza s njezinim dečkom Matijom. Iako je rekla da je prekinula s njim prije ulaska u show, Matijina obitelj tvrdi suprotno. Upravo ju je on vozio na Farmu. ''To je apsurd! Matija i ja znamo na čemu smo bili prije ulaska u show. Ostali smo prijatelji, a to što me on vozio i vozikao, smiješno je!'', komentirala je Barbara. Puno ljubavi u zraku vrtilo se oko tamnokose Barbare. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada. Dečka Matiju ostavila je prije showa, nakon izlaska ostala je zaručena za Tomislava, a u međuvremu rodila se ljubav i prema Kristijanu. U tom periodu bliskosti, priznala mu je kako se ne trudi dovoljno u usporedbi s Tomislavom. 'Kristijan i ja jesmo kliknuli, ali on je imao više osjećaja prema meni nego ja prema njemu i to je to'', priznala je.

Jake, ali i pomiješane osjećaje imala je prema Tomislavu u proteklih jedanaest tjedana. Bilo je tu svega, velikih svađa, tajnih sastanaka i slatkih pomirenja uz vruće poljupce. U jednom trenutku ih je čak Mario Mlinarić morao miriti. On im je pomogao u rješavanju nekih konflikata. ''Da, on je pokušao izgladiti stvari. Osim što nam je davao savjete u vezi života na Farmi, davao nam je i ljubavne savjete. Puno mu hvala na tome što nas je pomirio i pružio nam šansu da nam život krene u jednom sasvim drugom smjeru'', iskreno je rekla Barbara. No, šansu za zajedništvo između Gorana kojeg je izabarala za gospodara i Josipe uništila je upravo Barbara, bar su tako smatrali pojedini farmeri. ''Mogu pričati šta hoće, ali ta razdvojenost im je dobro došla da se priberu'', odlučno je rekla i dodala kako je Goranu trebala podrška te ga je zato i izabrala za gospodara. Uključi se na OYO već sada i provjeri kakvo je stanje na Farmi!

Tijekom boravka na Farmi Barbara je prošla zbilja svašta, no ljubav prema Tomislavu je pobijedila. ''Okrenula sam mu leđa u jednom trenutku jer me bio povrijedio, ali mi se kasnije nalazili na tajnim mjestima i moji osjećaji su bili tu od početka, nisu se ugasili. Pokušala sam ih zataškati, ali stavili smo karte na stol i iskreno smo porazgovarali'', rekla je Barbara koja smatra kako Tomislav ima sitnih mana, ali da ih je prihvatila. Uključi se odmah na Farmu. ''Tvrdoglav je, svojeglav. Prihvatila sam to jer ga to čini kompletnom osobom. Mislila sam da taktizira u početku, ali sve mi je objasnio. Pokušao mi je otvoriti oči u vezi Ankice i sve što je rekao tako je i bilo'', priznala je Barbara.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene