Osvojila nogometaša

ZANOSNA LJEPOTICA Severinina grčka "dvojnica" osvojila Hajdukovca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica uživa s 13 godina mlađim nogometašem kojeg bi uskoro trebala posjetiti u Splitu.

Popularna pjevačica grčke narodne glazbe Aggeliki Iliadi već je tri godine u sretnoj vezi s nogometašem Hajduka Savvasom Gentsoglouom.

Pogledaj i ovo Marko Livaja Slatko! Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka!

Iako je od njega starija 13 godina, čini se da paru razlika u godinama ne smeta ni najmanje. Aggeliki i Savvas ponosni su roditelji dvoipolgodišnjeg sinčića Vassilisa, a svoju vezu nikada nisu okrunili brakom.

Njihova ljubav svakodnevno privlači pozornost medija, a nakon Savvasova prelaska u Hajduk počelo se nagađati i o njihovom prekidu. Medijska pažnja očito im je dosadila pa su oboje odlučili zaključati svoje Instagram profile i tako držati svoju privatnost podalje od očiju javnosti.

Atraktivna pjevačica, koju zbog ljepote, ali i glazbenog stila mnogi uspoređuju sa Severinom, uskoro bi trebala doći u Split. Tko zna, možda upravo tamo sretne "svoju dvojnicu" Severinu s kojom bi zasigurno imala puno zajedničkih tema za razgovor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene