Sreća je bila na njegovoj strani

Čudom preživio: Na mladića palo stablo dok je čekao na semaforu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač motora na tri kotača pao je na pod nakon što ga je udarilo drvo koje je palo zbog tajfuna Hato koji je pogodio Kinesku južnu provinciju.

Nesreća se dogodila u gradu Foshan, u vrijeme u kojem je taj grad pogodio tajfun Hato, 13. i najsnažniji tajfun koji je ove godine pogodio Kinu.

Nesreću su zabilježile obližnje sigurnosne kamere. Snimke prikazuju kako drvo visoko 10 metara pada na križanje na kojem se nalazio vozač motocikla Chen Junyan. Chen zbog jačine udarca nije mogao pomicati struk.

"Nisam to slutio. Odjednom me nešto lupilo po glavi, i stvarno je boljelo. Bio sam prikliješten i nisam se mogao micati", rekao je Chen.

Na njegovu sreću, grupa dobrih Samaritanaca, uključujući jednog policajca, priskočili su mu u pomoć i odveli ga u bolnicu.

"Drvo mu je palo na leđa. Pošto je dio drveta udario motor, oprezno smo ga izvukli van", rekao je policajac Chen Zhoujie.

Policajac je odmah kontaktirao s obližnjom bolnicom u koju je i odvezao ozlijeđenog mladića.

"Igrom slučaja našao se u blizini i u policijskom autu me odvezao u bolnicu. Stvarno sam imao sreće", rekao je motociklist, koji je zadobio samo lakše ozljede i trebao bi se uskoro oporaviti.