Obiteljska drama ispred kamera

Zatražio je razvod jer je za prve bračne noći otkrio da mu je supruga rođena bez vagine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tania je rođena sa sindromom Mayer-Rokitansky-Küster-Hause.

Gledatelji popularnog španjolskog reality showa Caso Cerrado (u prijevodu "Slušaj zaključen") dobili su prije otprilike mjesec dana priliku čuti i vidjeti vrlo zamršenu, ali i nadasve neobičnu priču.

Naime, ispred kamera su upoznali muškarca imena Alejandro, koji je od sutkinje Ane Maríje Polo zatražio da ga razvede od supruge Tanije samo mjesec dana nakon što su se oženili, i to zbog navodnog preljuba.

Alejandro je sutkinji ispričao da je već prve bračne noći zatekao suprugu u lezbijskome odnosu s vlastitom maćehom, pa istaknuo kako ih obje želi vidjeti čim prije iseljene iz njegovog stana.

I bilo bi to prilično jednostavna odluka da je Alejandro ispričao cijelu istinu, ali u nastavku emisije je otkriveno da je zapravo ogorčen što sa svojom suprugom nikada nije vodio ljubav s vrlo upitnome perspektivom glede njihovog budućeg seksualnog života.

Rođena bez vagine: 'Suludo je očekivati da ljubav izbriše potrebu za seksom!'

Tania je rođena sa sindromom Mayer-Rokitansky-Küster-Hause, u njezinom slučaju doslovno bez vagine, što je njezina maćeha otkrila kada joj je bilo 14 godina kada je uvidjela da djevojka nema menstruaciju.

U međuvremenu se Tania podvrgnula skupom operativnome zahvatu, ali je unatoč rekonstrukciji njezino prvo seksualno iskustvo za nju bilo prebolno.

Upravo je zbog patnje Alejandra i odbila kada su legli u krevet, a klinč u kojemu je zatekao suprugu i njezinu maćehu je pomajka objasnila željom da pomogne djevojci pomoću dilda.

Od kakvog sindroma Tania pati Alejandro nije imao pojma, u prvome redu zato što je uslišio molbu voljene žene i odgodio seks do prve bračne noći, baš kao što je od njega to i zatražila prije godinu dana kada su se upoznali.

Unatoč tome je sutkinja Polo njegovo ponašanje nazvala idiotskim, ali mu je naposljetku i djelomice ispunila želju. Pristala je na razvrgnuti brak, ali i zatražila da zajednički donesu odluku o nekretnini budući da je u međuvremenu Taniju svojom voljom upisao kao suvlasnicu.