Kada krene zlo i naopako

Zamislite tu bizarnost, buket joj je upropastio vjenčanje: S oltara je sva otečena morala u bolnicu

Ukrasna mlječika joj je upropastila vjenčanje (FOTO: Instagram/Christine Jo Miller)
Ukrasna mlječika joj je upropastila vjenčanje (FOTO: Instagram/Christine Jo Miller)
Budući da je mudro učiti na tuđim greškama, zapamtite što je to ukrasna mlječika i kakve probleme može izazvati.

Budete li ikada sastavljali popis što sve može poći po zlu na vjenčanju, dodajte na listu - buket!  Christine Jo Miller iz Lincolna u Nebraski jako je dobro upamtila svoj jer je zbog njega, sva otečena i u bolovima, završila u bolnici.

Kako je do toga došlo, pitate? Sirota ga je 23-godišnja djevojka noć uoći vjenčanja slagala uz pomoć kume i djeveruša, pa u njega uvrstila ukrasnu mlječiku koja sadrži otrovni sok.

Jo Miller ga je nehotice sutradan razmazala preko lica i očiju dok se umivala, a kako je vrijeme odmicalo, tako joj je postajalo sve lošije. Do oltara je doslovno jedva došetala, a napustila ga je što je brže mogla kako bi se dokopala liječničke pomoći.

"Što je moglo poći po zlu, pošlo je. Vjenčanicu sam odjenula dvadeset minuta prije ceremonije u šumi, u svoj toj žurbi sam zaboravila cipele, veo mi je dvaput padao s glave, a usput smo zaboravili i prstenje", prepričala je horor show Jo Miller, koju su i bolnici dočekali nevolje.

Budući da je na hitni prijem stigla s novim prezimenom, morala je čekati da se razriješi nesporazum vezan uz papirologiju, pa je na vlastito svedbeno veselje stigla uz gotovo četiri sata kašnjenja, kada su gosti već bili pri kraju s objedima.

Doduše, djevojku je u tom trenutku hrana najmanje brinula jer nije mogla jesti i piti, a i vjenčanicu je na kraju skinula jer se takva, zamućena vida, stalno o nju saplitala.