Nema srama ni grama

Godinama pohodi sprovode, ne iz poštovanja prema pokojnicima, već zato da se dobro najede!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani su posvjedočili da ponekad sa sobom na karmine ponese i kutije kako bi imala što za ponijeti kući.

Britanski mediji upravo su se raspisali o ženi iz Slougha koja punih 14 godina redovito pohodi sprovode iz samo jednog razloga - da se dobro najede! I tko zna koliko bi se dugo švercala po brojnim karminama da je nije raskrinkala Margaret Whitehead, gospođa koja je nedavno na počinak ispratila kćer (42).

"Naravno da nisam prepoznala tko je, isprva sam mislila da je bila kolegica s posla. Maska joj je pala kada je tijekom razgovora kazala da je konobarila s mojom Catherine, čime se izdala jer moja kći se nikad nije bavila tim poslom", izjavila je tamošnjim novinarima gospođa Whitehead, koja je naknadno spoznala da je dotična žena stalni gost na sprovodima, odnosno misama zadušnicama i karminama.

Priznao je to i otac Noah Connolly iz tamošnje crkve, koji se požalio da je ne može spriječiti da dolazi na mise zadušnice, pa i bez obzira što zna da koristi tuđu tugu da napuni želudac.

"Pojavi se nakon svakog sprovoda na misi, a zatim već nađe svoj put da se uvuče na karmine. Čini to otkad služim u ovoj crkvi, dakle 14 godina, pa postoji mogućnost da ima i više staža", rekao je otac Connolly, dok su u mjestu novinarima prepričali i to da ponekad sa sobom ponese kutije u koje strpa hranu kako bi imala nešto za prigristi po povratku kući nakon "žalovanja".