Najavljuje podružnice

Usamljenima nudi za supruge lijepe i mlade Ukrajinke, posao cvjeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mei Aisi posredovanje lijepo naplaćuje, pa je za druženje s tridesetak Ukrajinki potrebno izdvojiti oko 63 tisuća kuna.

Mei Aisi, Kinez iz Hebeia koji se svojedobno uputio u Ukrajinu kako bi u toj državi došao do visoke edukacije, pa na kraju tamo našao 12 godina mlađu ženu, pohvalio se agenciji Jiemian News kako je u međuvremenu pokrenuo biznis jer su mnogi usamljeni Kinezi poželjeli imati što ima on – mladu istočnoeuropsku ljepoticu.

Naime, otkako su fotografije njegove ljepše polovice obišle tamošnje društvene mreže, što je dovelo do toga da su ga brojni počeli presretati i tražiti savjete, Aisi je otvorio agenciju koja spaja kineske samce i ukrajinske djevojke željne života daleko od domovine uz imućnije muškarce.

Djevojke doslovno presreće na ulici, pa onima zainteresiranima pruža osnovne poduke iz kineskoga jezika i tamošnje kulture. Nakon toga slijedi šestodnevno druženje u hotelima s pet zvjezdica s njihovim potencijalnim budućim bračnim partnerima.

Naravno da to posredovanje lijepo naplaćuje (oko 63 tisuće kuna za druženje s tridesetak ljepotica, 93 za osam spojeva jedan na jedan), a posao ide tako dobro da upravo razmišlja o osnivanju podružnica u Rusiji i Bjelorusiji. 

Pogledajte u nastavku kako ta druženja izgledaju, ali i kako izgleda fatalna Daria, djevojka koja je imala samo 16 godina kada je dala svoju ruku Aisiju i koja je uvelike zaslužna što nesuđeni umjetnik pristigao iz Kine u Harkiv danas vodi unosnu agenciju.

I Married A Beautiful Ukrainian Woman And So Can You from ChinaFile on Vimeo.