Napokon oči u oči

Tri godine su se dopisivali na Tinderu, milijuni ljudi promatrali njihovo upoznavanje ispred kamera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slutilo je da se Josh i Michelle nikada i neće uživo sresti jer su dopisivanje počeli doživljavati samo kao dobru šalu, ali jedna rečenica na Twitteru promijenila je sve.

Josh Avsec (22) i Michelle Arendas (21), dvoje prezgodnih i simpatičnih studenata sa sveučilišta Kent State u Ohiju, upravo ispisuju jednu od najneobičnijih ljubavnih priča.

Naime, Josha i Michelle spojila je popularna aplikacija Tinder još u rujnu 2014. godine, ali se nisu upoznali sve do ovoga utorka, kada ih je ispred kamera privela ekipa silno popularnog showa "Dobro jutro, Amerika".

Da, Josh i Michelle sve su se ovo vrijeme isključivo dopisivali, odnosno obostrano izmišljali isprike svaki put kada bi tijekom konverzacija na stol isplivala tema prvoga spoja.

Zapravo, slutilo je da se nikada i neće uživo sresti jer su povremeno tipkanje počeli doživljavati samo kao dobru šalu, međutim situacija se okrenula za 180 stupnjeva zahvaljujući rečenicama koje je Josh objavio 8. srpnja na svom računu na Twitteru.

Mladić je te noći napisao: "Jednog dana upoznat ću ovu djevojku i bit će legendarno", što su brojni korisnici te društvene mreže primijetili i objavu učinili viralnom.

U priču su se samo tri dana kasnije upleli čelnici Tindera, koji su Josh i Michelle dali do znanja da to tako više ne može. "Bilo bi dosta dopisivanja, imate 24 sata da odaberete kamo želite otputovati na spoj, mi plaćamo!" poručili su im vlasnici aplikacije, nakon čega su se Josh i Michelle odlučili na za njih golem korak i putovanje na Havaje. 

Naravno da su za sve to doznali i mediji, među kojima su najbolje reagirali čelnici televizijske postaje ABC. Josha i Michelle uspjeli su nagovoriti da se prvi puta nađu oči u oči ispred njihovih kamera, a samim time i ispred milijuna gledatelja gladnih filmskog raspleta i happy enda.