Ovaj je najveći na svijetu

Što kažete na ovu zimsku radost? Snježni je labirint totalni hit među djecom i onima koji se tako osjećaju

Snowlandia (FOTO: YouTube/Screenshot)
Snowlandia (FOTO: YouTube/Screenshot)
Eto ideje kako snijeg pretvoriti u novac.

Ako ste osoba od zimskih radosti, eto jedne ideje koju smo "prepisali" iz poljskog grada Zakopane, odnosno obližnjeg snježnog parka naziva Snowlandia.

Naime, u tom su središtu predviđenom za zabavu već treću godinu izgradili golemi snježni labirint, najveći na svijetu takve vrste, te se ponovo pokazao kao prvorazredni mamac za sve tamošnje mališane.

Istina, rado ga posjećuju i svi koji se još uvijek osjećaju poput djece, a prostire se na čak tri tisuće kvadratnih metara.

Da bi ga dovršili do početka sezone, vlasnici Snowlandije na njemu rade čak mjesec dana, i to isključivo kada temperature padnu ispod nule, a uz labirint sve brojnijim posjetiteljima nude i šetnju jednako impresivnim snježnim dvorcem.

Naravno da uz navedeno Snowlandia ima i pregršt staza za sanjkanje, a tu je i mini zoološki vrt kako bi klinci u danu mogli doživjeti čim više veselja.

Budući u pojedinim krajevima Hrvatske snijega u ovo doba godine ne nedostaje, što kažete, vrijedi li ovakvo što uvrstiti i u našu zimsku turističku ponudu?

.

.