Borba za prvo mjesto

Ipak nije dug 48 cm? Muškarac s drugim najvećim penisom optužio rekordera da mu je penis samo koža

Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia)
Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia)
\\folder\galerija Galerija Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) +1 Roberto Esquivel Cabrera vlasnik je penisa dugačkog gotovo pola metra (FOTO: Proifimedia) Galerija
Muškarac za kojeg se misli da ima drugi najduži penis na svijetu optužio je držača rekorda da vara rastezanjem genitalija pomoću utega.

Jonah Falcon tvrdi da Roberto Esquivel Cabrera, čiji je penis navodno dug rekordnih 48 centimetara, isteže kožu na vrhu penisa. Rekao je kako je Cabrerov penis "ispod kože normalan" te da bi, kada bi bio obrezan, mogao voditi normalan život.

Falcon tvrdi da je njegov penis duži od 34 centimetara te smatra kako Cabrera nema penis veći od njegovog, izvještava Mirror. "Doktori su to priznali i rekli su da bi Cabrera mogao imati normalan seksualni život kada bi bio obrezan", tvrdi Falcon.

Doktori su rekli da je Cabrera dužinu svoga penisa počeo povećavati kao tinejdžer te da je time bio opsjednut. "Koliko ja razumijem, neprestano je produživao svoju kožicu, ali mu je penis i dalje normalne dužine", rekao je Falcon.

Međutim, rekao je da Cabrerov penis neće promijeniti činjenicu da je njegov penis dug više od 34 centimetara. U intervjuu iz 2012. rekao je da ne bi promijenio dužinu svoga penisa. "Kada pogledam dolje ne vidim ništa posebno. Ali svejedno volim što posjedujem nešto posebno", rekao je.

Rekao je da mu je ponuđen rad u pornografskoj industriji ali da ga je odbio. "Ne mogu nastupati pred očima javnosti. Volim se hvaliti, ali ne pred drugim ljudima", objasnio je.

Zbog svoje dužine se morao prijaviti za invalidninu

Cabrera je postao poznat prije dvije godine kada je objavljen video u kojem mjeri dužinu svog penisa. O životu s penisom dugim 48 centimetara je rekao: "Ne mogu brzo trčati tako da poslodavci nemaju dobro mišljenje o meni. Uvijek kažu da će nazvati, ali nikada to ne učine."

Zbog nemogućnosti da se zaposli, morao je predati zahtjev za invalidninu. Država je u početku odbila njegov zahtjeva, ali on je sada uvažen.

"Svaka četiri mjeseca mi pošalju neku financijsku pomoć ali ona nije dovoljna. Svaki dan idem do javne kuhinje", rekao je.

Cabarera je prošao medicinski pregled i ultrazvuk kako bi odgovorio na optužbe o dužini svoga penisa. Doktori su potvrdili da je njegov penis, kako je zabilježeno 3D skeniranjem, stvaran. Ipak, jedan je doktor rekao da je Cabarerin penis dugačak nešto više od 15 centimetara, a da je ostatak samo višak kože.

Cabrera je nekoliko puta odbio operaciju smanjenja penisa, iako doktori smatraju da bi to bilo najbolje rješenje. Umjesto toga, rekao je kako bi htio da zbog svoga penisa uđe u Guinnessovu knjigu rekorda.

"Poznat sam jer imam najduži penis na svijetu... Sretan sam sa svojim penisom. Znam da nitko nema dužeg. Htio bih ući u Guinnessovu knjigu rekorda ali ga oni ne priznaju", rekao je Cabrera.