Preobražaj u dvije godine

Djevojke luduju za njim i pritom im nije na kraj pameti da je donedavno i sam bio zgodna dama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Možda sam izgubio dobar dio obitelji i prijatelja, ali sam zato pronašao sebe", napisao je nedavno Jaimie Wilson i tako otkrio da je proživljavao teška vremena.

Ne bi čovjek nikada to rekao, pogotovo kada ovako letimice gleda fotografije, ali Jaimie Wilson je doista sve donedavno bio djevojka. I to vrlo zgodna, ako smijemo.

Međutim, te žene gotovo da više nema ni u tragovima, a nevjerojatna preobrazba je počela 4. veljače 2015. godine, na dan kada je Jaimie otišao kod frizera i skratio dotad dugu plavu kosu.

Danas je Jaimie muškarac, 21-godišnji izvođač glazbe na putu prema zvijezdama, ono što je oduvijek htio biti, točnije od ranog djetinjstva kada je shvatio da je rođen u krivoj koži.

"Još kao petogodišnja curica sam mislio da ću izrasti u dječaka. Međutim, budući da sam odrastao u konzervativnoj obitelji iz Michigana, bio sam prisiljen to skrivati. Jednom kada sam skratio kosu, roditelji i trojica braće su mi počeli činiti život nepodnošljivim, pa sam preselio kod prijatelja", kazao je nedavno za Cosmopolitan Wilson, kojemu obitelj ni danas nije oprostila promjenu spola.

"Istina, obitelj me pokušala u nekoliko navrata kontaktirati, ali više nemamo baš nikakav odnos. Moje je najbliže više od sreće vlastitog djeteta brinulo što će ljudi misliti, pa mi je rečeno da se ne pojavljujem na kućnom pragu", dodao je.

Dodatnu je snagu pronašao u dokumentarnom filmu o Chaz Bono, tranrodnom sinu Sonny i Cher, a prvu je injekciju testosterona primio u travnju 2015. godine.

Tada je otprilike na Instagramu počeo bilježiti kako teče preobrazba, pa putem skupio 325 tisuća obožavatelja i dobio veliku podršku među gotovo milijun i pol transrodnih osoba koliko ih otprilike danas živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Izgubio sam dobar dio obitelji i prijatelja, ali sam zato pronašao sebe", napisao je Wilson nedavno u videu objavljenom na YouTubeu, dvije godine otkako je započeo težak put kroz injekcije, operacije, teretane...