Tako je negdje čuo

"Žene ne mogu ostati trudne ako tijekom seksa sjede na muškarcu zbog gravitacije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom nakon što su čuli u što je čovjek s punih 48 godina uvjeren, gledatelji u studiju su gotovo popadali sa stolica od smijeha.

Englez predstavljen gledateljima samo kao Aidy, čija je bivša djevojka prije šest mjeseci na svijet donijela bebu, izvalio je u studiju popularnog voditelja Jeremyja Kylea tvrdnju koju će svakako valja upisati u knjigu ljudske neinformiranosti i, ako tako hoćete, gluposti.

Naime, Aidy je u show stigao uvjeren da nije otac djetetu, između ostaloga i zato što mu je neki "stručnjak" svojedobno rekao da žene ne mogu ostati trudne ukoliko tijekom seksa sjede na muškarcu zbog gravitacije.

Jednom kada su to čuli, gledatelji su gotovo popadali sa stolica od smijeha, no veselu je atmosferu ubrzo zamijenila potpuno drugačija energija u zraku.

Naravno, jednom nakon što je Kyle pročitao rezultate testa utvrđivanja očinstva i Aidyju potvrdio da je tata, muškarac star 48 godina je istrčao iz studija u suzama.

Srećom, naposljetku je bivšoj djevojci Donni ponudio riječi ohrabrenja, pa obećao da će se više brinuti o sinu, a manje o tome gdje će se i s kime napiti.