Policija i hitna se oglušile

Požalio je: Htio pobjeći s mjesta nesreće, ali oni su imali druge planove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neoprezni vozač izazvao je tešku nesreću u Johanesburgu u Južnoj Africi, a samo zahvaljujući trojici drugih vozača nije uspio pobjeći s mjesta nesreće.

Na videosnimci koju je objavio portal jacarandafm.com, može se vidjeti kako vozač automobila prilazi pickup vozilu i udara ga straga, uslijed čega to vozilo gubi kontrolu, udara u betonski rubnik i prevrće se na krov.

Vozač automobila je nakon toga jednostavno krenuo voziti dalje, no tri vozača dala su se u potjeru za njim i prepriječila mu put. Evo što je jedan od tih vozača rekao o nesreći za lokalnu radio-postaju jacarandafm.com.

Istaknuo je kako su u trenutku nesreće na autocesti bila dva policijska vozila, koja su samo nastavila voziti dalje. "Vjerojatno su mislili da se to njih ne tiče, jer nisu prometna policija", rekao je.

"Nešto očito nije bilo u redu s tim vozačem. On doista ne bi trebao biti za volanom", dodao je.

Svjedok je dodao da je promet u jednom trenutku u potpunosti stao zbog nesreće, ali da nakon što je zaustavljen, voač koji je izazvao tešku nesreću, nije govorio ništa i bio je miran. No, sjedok je istaknuo i da mu se činilo kao da taj vozač duhom nije bio prisutan.

"Ne mogu reći je li bio pod utjecajem alkohola ili droga, ali definitivno nije bio tamo. Nije bio svjestan što se dogodilo", rekao je.

Ono što je najgore, hitna služba i policija su potvrdile navedenom radiju da nije bilo intervencije nakon nesreće, unatoč pozivima.

Ostaje nerazjašnjeno je li itko ozlijeđen u toj nesreći.