Emotivni bezdan

Što je prijateljska zona ako ne horor? Genijalan skeč savršeno prikazao taj bolan odnos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izjave poput "ti si tako dobar" ili "volim te kao brata" u pravilu su jasan znak da natjecatelja slijedi tek srebrna medalja.

Istina, prijateljska zona nije ekskluzivno rezervirana samo za muškarce, pogađa taj bolan emotivni bezdan i djevojke, ali praksa govori da su ipak dečki ti koji u tu crnu rupu daleko češće upadaju.

Izjave poput "ti si tako dobar" ili "volim te kao brata" u pravilu su jasan znak da natjecatelja slijedi tek srebrna medalja, odnosno da dama čuva zagrljaje i poljupce za muškarca o kojem će se nesuđeni partner naknadno naslušati, pogotovo u krizna vremena.

Tada će ga ista ta djevojka rešetati pitanjima kao što je, primjerice, "zašto ja uvijek naletim na kretena?", što je vrhunac horora sada savršeno prikazanog i u skeču koji su objavili komičari "Goubtube". 

Pogledajte njihov duhoviti prikaz takvog odnosa i imajte na umu da možda za vas ipak ima nade ukoliko se nalazite upravo u takvoj situaciji. Naime, internetom kruži legenda da je jedanput jedan dečko uspio djevojci koja ga je obožavala kao brata probuditi i druge emocije.