Samo jako, djeco!

Stali na stranu rock and rolla: Policajci odbili zabraniti klincima da praše iz sve snage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupi imena Vinyl Ambush policajac je pri rastanku ponudio par savjeta, riječi podrške.

Dvojica policajaca iz jednog mjesta podno Toronta koji su u subotu izašli na intervenciju jer je nekog susjeda smetala glasna glazba, odbili su rastjerati grupu ljudi koja je uživala u rock and rollu.

Štoviše, ne samo da muškarci u uniformama nisu od tinejdžera iza instrumenata zatražili da ih hitno spuste i ugase, već je jedan od njih sjeo za bubnjeve i pokazao da također zna znanje.

Grupi imena Vinyl Ambush pri rastanku je ponudio i par savjeta, odnosno priznanje da je i sam nekoć imao bend i da nikada nije prežalio što je svirku ostavio iza sebe.

"Očekujte teške dane, ali nemojte stati. Svirajte besplatno, nosite se s besparicom, ali se pokažite i dokažite. Tada ćete vi moći postavljati zahtjeve", poručio je policajac, koji je bend zamolio da odsvira još par pjesama i potom ipak ugodi susjedu osjetljivom na buku.

Njegov je pristup problemu oduševio jer je velika većina mišljenja da je mladež bolje poticati da se bavi nečim pametnim umjesto da bude prepuštena ulici, dosadi, besciljnome lutanju i svim eventualnim problemima koje takav život donosi.