"Dvojnica Pamele Anderson"

Grudima otela show: Natjecateljica odlučila ući u utrku potpuno gola!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Ledoux, u francuskoj javnosti poznata i kao djevojka koja se predstavlja kao dvojnica Pamele Anderson, natjecanju je pristupila iako ne zna plivati.

Francuski gledatelji koji su u petak pratili Ninja Warrior, popularni show u kojemu natjecatelji na poligonima iskazuju koliko su fizički i psihički spremni, ostali su prilično iznenađeni kada se jedna od sudionica skinula doslovno do gola.

Elisabeth Ledoux je bez puno mudrovanja bacila sa sebe kupaći kostim, međutim osiguranje ju je uklonilo s poligona tek što je stigla do prve prepreke.

I dok je većinu prisutnih njezino privlačenje pažnje zapravo nasmijalo, našlo se i onih ispred malih ekrana koji su se silno uvrijedili zbog odluke televizijske postaje TF1 da prikaže te kadrove.

Naime, emisija nije išla uživo i nastup Ledoux se mogao izrezati, zbog čega je onaj ljutiti dio gledatelja izveo zaključak da je dama to učinila u dogovoru s kućom zbog gledanosti.

I doista, Ledoux je naknadno priznala da joj je ponuđen bonus na honorar, a čini se da su se producenti odlučili za nju baš zato što je i ranije znala šokirati ispred kamera identičnim ispadima.

Ledoux je, dodajmo priči, u francuskoj poznata i kao "dvojnica Pamele Anderson", a natjecanju je pristupila iako ne zna plivati.