Svijet je napustila, ali ne i kuću?!

Zadnja stvar koju želite vidjeti u pola tri ujutro: Na hodniku se sudario s pokojnom stanarkom

Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia)
Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia)
\\folder\galerija Galerija Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) +0 Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) Galerija
Ako je vjerovati onom što navodi autor fotografije, pokojnu je stanarku zatekao kako pokušava ući u kuhinju.

Luke Jackson, otac troje djece iz Sheffielda koji trenutačno živi s bratom i njegovom djevojkom, proslijedio je britanskim medijima fotografiju koja navodno dokazuje da kuću dijeli i s gospođom koja je prethodno u njoj stanovala i koja je umrla prije 18 mjeseci.

S pokojnicom se, tvrdi, susreo ispred kuhinjskih vrata u gluho doba noći 13. studenoga, i to u trenutku dok je izlazio zapaliti cigaretu jer ga je mučila nesanica.

"Bilo je otprilike pola tri ujutro. Čuo sam nekoga da korača stepenicama i uključio bljeskalicu fotoaparata na mobitelu. Usput sam napravio fotografiju, pa na njoj ugledao gospođu", prepričao je Jackson, kojeg su brat i njegova djevojka Alice Thomas upozorili da neobjašnjivi zvukovi u tom zdanju nisu rijetkost.

Dapače, otkako je kupila kuću, Alice Thomas se požalila da neprestano čuje buku i koračanje, pa otkrila da se više puta i sama upitala je li možda riječ o bivšoj stanarki, budući da je naknadno doznala da se gospođa za poznih dana mučila s kretanjem, osobito silaskom niz stepenice.