A kada tamo...

Voditelje potpuno zbunio prizor na nebu tijekom programa, upitali su se gledaju li izvanzemaljce

Službeno objašnjenje kaže da su prizor priredili galebovi (FOTO: YouTube/Screenshot)
Službeno objašnjenje kaže da su prizor priredili galebovi (FOTO: YouTube/Screenshot)
Nije bilo potrebno dugo da snimka postane viralna, ali je službeno objašnjenje većinu razočaralo.

Kako će jednoga dana izgledati prvo uživo prenošeno slijetanje izvanzemaljaca, ne znamo, ali sve govori da ovaj neobični prizor iz Milwaukeeja ipak nije imao nikakve veze s našim susjedima iz druge galaksije.

Naime, tijekom ranojutarnjeg programa televizijske postaje Fox6 News, panoramske kamere su u srijedu u 4:43 prikazale neobična svjetla iznad grada, toliko nesvakidašnja da su se čak i voditelji upitali je li moguće da promatraju poigravanje nepoznatih letećih objekata. 

Naravno, isto je pitanje palo na pamet i mnogim gledateljima, a scena je privukla i brojne entuzijaste koji se zanimaju za ufologiju, što objašnjava više od pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Na njihovu žalost, službeno objašnjenje prizora ih je u potpunosti razočaralo, a rečeno je da "NLO-i" nisu bili ništa drugo do galebova, ptica koje su obasjala gradska svjetla.

Svjetlosni tragovi za njima su navodni bili produkt zaostajanja slike tijekom prijenosa, takvozvanog "laga", a kako bi ugasio svaki plamen teorija zavjere, Fox je naknadno galebove i prikazao iz drugog kuta.

Je li time slučaj zaključen ili da ipak zovemo Muldera i Scully?