Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probudila se iz kome

Nikad je se nije ni sjetila: 'Bila sam šokirana kad su mi rekli da imam kćer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kada su mi kazali da imam kćer, bila sam šokirana. Ipak, kada su mi pokazali sliku Maddie, koja je tada imala 14 godina, sjetila sam je se, ali kao djevojčice od dvije godine', ispričala je Candace Emptage.

Candace Emptage (40) provela je u komi šest tjedana, a kada se probudila bila je uvjerena da je 1990. i što je najgore, uopće nije bila svjesna da ima kćer. Mislila je da ima 22 godine i nije se mogla sjetiti ničeg iz svojeg djetinjstva.

U komi je završila nakon prometne nesreće koja se dogodila u rujnu 2010., a u jednom trenutku obitelj je čak razmatrala mogućnost da joj se isključe aparati koji su je održavali na životu, piše Daily Mirror.

'Kada su mi kazali da imam kćer, bila sam šokirana. Ipak, kada su mi pokazali sliku Maddie, koja je tada imala 14 godina, sjetila sam je se, ali kao djevojčice od dvije godine', ispričala je za medije.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Rakovice Poginuo vozač, još nije identificiran: Zabio se u metalnu ogradu i prevrnuo na cesti Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Nakon teške nesreće završio u komi, a kad se probudio život mu se promijenio!

Danas su u dobrom odnosu i sretne da su zajedno iako se Candace i dalje ne sjeća njezinog odrastanja.  Zaboravila je i da je s dečkom prekinula šestogodišnju vezu prije nesreće.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene