Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ubojica od pola tone'

FOTO Imala je 450 kilograma i umirala u krevetu - Danas je druga žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijelomni trenutak za Mayru Rosales bila je smrt njezinog nećaka za koju je pokušala preuzeti krivnju kako bi spasila sestru.

Mayra Rosales, 34-godišnjakinja iz Teksasa, koju su prozvali 'ubojica od pola tone' uspjela je smršavjeti 360 kilograma. Doduše, za to joj je trebalo 11 operacija i četiri godine.

Pročitajte i ovo Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli" Slika nije dostupna Muke sa zdravljem Žena od 500 kg posebnim teretnim avionom odvezena na operaciju



S debljinom je oduvijek imala problema, a nakon što je došla do kritičnih 450 kilograma, nije mogla ni ustati iz kreveta. Prava tragedija u njezinom životu dogodila se kada je Mayrina sestra udarila svoje dvogodišnje dijete u glavu nakon čega je preminulo, ali je u panici zamolila Mayru da preuzme krivnju. Ona je kazala policiji kako se slučajno prevrnula na naćaka pa ju je javnost prozvala 'ubojica od pola tone'.

Desetomjesečna djevojčica teži koliko i dijete od 5 godina

Ipak, obdukcija je pokazala kako Mayra nije ubila nećaka. Nakon toga odlučila je promijeniti svoj život, kako bi se mogla brinuti za djecu svoje sestre koja je optužena za ubojstvo sina, a uz pomoć
dijeta i operacija to joj je i pošlo za rukom.

Mayra danas ima 90 kilograma, a cilj joj je skinuti još desetak, piše Daily Mirror.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene