Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više nije mogla

Žena čiji je seks u uredu vidio cijeli svijet pobjegla iz zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mediji se i dalje intenzivno bave uredskom seksualnom aferom koja je obišla svijet.

Žena koja se nedavno 'proslavila' seksom u uredu čija je snimka obišla svijet odlučila je presjeći sve veze s Novim Zelandom gdje se sve dogodilo i pobjeći u rodnu Veliku Britaniju, objavili su australski mediji koje je dobro zabavila ova seksi uredska afera.

'Ona je divna osoba, ali je napravila glupost koja je imala posljedice na toliko mnogo ljudi', kazao je sugovornik za The Press.

Par koji je postao poznat diljem svijeta po seksu u uredu, zbog kojeg je na neko vrijeme prestala čak i svirka u obližnjem baru, više ne radi u osiguravajućem društvu u Christchurchu čije su prostorije iskoristili za seksualne igrice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kriza u obrazovanju I oni zabranjuju mobitele u školama: ''Želimo da naša djeca uče, a naši učitelji poučavaju'' Planina Taranaki manje ozljede Penjač preživio pad sa 600 metara visine: Zbog jedne stvari imao je nevjerojatnu sreću

Snimka seksa u uredu obišla svijet - Što je bilo s akterima

Netko ih je snimio i snimku postavio na društvene mreže, a snimka je brzinom svjetlosti obišla svijet. Muškarac, oženjeni 50-godišnjak i otac dvoje djece, imao je dužu uredsku vezu sa svojom 26-godišnjom tajnicom, koja je, nakon svega, očito odlučila pobjeći. Kako pišu australski mediji, iako je njegova supruga za sve saznala, a vjerojatno i pogledala, i dalje su zajedno. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene