Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama zbog mice

Vojska morala intervenirati s dva lovca zbog podivljale češke manekenke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hučikova je posadi kazala da je pripadnica mafije i da će srušiti zrakoplov ukoliko joj ne vrate mačku.

Američka vojska je u petak hitno morala dići dva lovca F-16 s piste iz baze u Buckleyju zbog podivljale češke manekenke Žanete Hučikove, odnosno njezine mačke.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" F-16 U dogovoru s Kongresom "Bio je jasan": Biden podržava prodaju borbenih zrakoplova Turskoj

Naime, Hučikova (34) je u zrakoplov u torbici prokrijumčarila mačku, a kada joj je osoblje u avionu oduzelo ljubimca, djevojka je postala iznimno agresivna.

Dapače, u jednom je trenutku počela prijetiti da će srušiti Boeing 767 koji je iz Las Vegasa letio za Frankfurt, pa je vojska odlučila poslati lovce u slučaju da stvari doista izmaknu kontroli i zrakoplov postane prijetnja.

Pogledajte što može T-50, moćni ruski borbeni zrakoplov pete generacije

Avion je prisilno sletio u Denveru gdje je Hučikovu dočekala policija, a ostali su putnici medijima otkrili i to da je manekenka udarila stjuardesu i prijetila ostatku posade koja je mačku odlučila zatvoriti u WC do slijetanja.

"Posadi je rekla da je pripadnica mafije i da je njezini opasni prijatelji prate posvuda, odnosno da će srušiti zrakoplov ako joj smjesta ne vrate mačku", ispričala je za ABC putnica Dashenka Giraldo, koja je uz još 249 nesretnika na sljedeći let morala čekati gotovo 24 sata. 

Hučikova je u međuvremenu pritvorena jer je između ostalog otkriveno da je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama unatoč tome što joj je viza već istekla. 

 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene