Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muke po meteorologinju

VIDEO Vidjela je OVO i jednostavno pobjegla iz studija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna malena pčela izazvala je pomutnju tijekom vremenske prognoze na jednoj američkoj televiziji, a meteorologinja je uz povik nestala nakratko iz kadra.

"O moj Bože! vratila se!", poviknula je Jennifer Ketchmark, televizijska meteorologinja, koja je baš počela izvještavati o vremenu u američkoj saveznoj državi Indiani.

Pročitajte i ovo Doug Ford BIZARNA NEZGODA Premijer usred govora progutao pčelu: ''Isuse Kriste, vidio sam tu malu hulju'' Rojevi pčela - 5 Bez njih nema hrane Građani u panici, prestrašeni rojevima kukaca u krošnjama, dimnjacima i zidovima: "Ljudi su se okretali i gledali što se događa"

Naime, pčela je na ekranu izgledala ogromno, ali zato što je letjela ispred vanjske panoramske kamere na tornju u Indianapolisu. kako je ekran iza voditeljice ogroman, tako je i snimka uživo pčele koja je prelijetala ispred kamere bila proporcionalno ogromna.

Voditeljica se zapravo istovremeno preplašila i dobro nasmijala te je tijekom prognoze za šalu na račun pčele rekla da će "vjerojatno to požaliti još dugi niz godina".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene