Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko milijun pregleda

VIDEO Gnjevni turist vikao na policajca - Evo što je bilo dalje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajland je ove godine ostvario loše turističke rezultate, a video koji se pojavio na YouTubeu, isprva se činilo, samo dodaje sol na tu ranu.

U samo nekoliko dana video nazvan "Mrzim Tajland" ostvario je preko milijun pregleda, no to samo po sebi nije najznačajniji dio svega, već je to činjenica da ga je napravila tajlandska turistička zajednica, koristeći strategiju obrnute psihologije kako bi privukli turiste.

Imidž Tajlanda je značajno propatio nakon vojnog puča u svibnju i brutalnog ubojstva dvoje britanskih turista na idiličnoj plaži u rujnu.

Petominutni video na početku prikazuje gnjevnog britanskog turista na plaži po imenu James, koji se žali na to da mu je ukradena torba s dokumentima i novcem.

"Mrzim ovo mjesto. Mrzim Tajland", govori on u kameru. Ubrzo se istresa na policajca, aludirajući na njegovu neučinkovitost te baca kamen na automobil koji mu je potrubio na cesti.

No priča tu ne završava, a da vam ne kvarimo dojam, možda je najbolje da video pogledate od početka do kraja. Sve što možemo reći jest palac gore za tajlandsku turističku zajednicu i njihov pristup turističkoj promidžbi vlastite zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene