Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

A sve zbog trave

VIDEO Usred emisije napustila studio - 'Je****, dajem otkaz!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko nije ni slutio da bi nakon televizijskog priloga o kanabisu, reporterka psovkom popratila svoj otkaz, koji je šefovima i gledateljima objavila u emisiji uživo.

Televizijska reproterka s Aljaske uživo je dala otkaz. I to koristeći jezik nimalo primjeren televizijskom nastupu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udarala izbjeglice ŽENA KOJA JE ZGROZILA SVIJET SE BRANI 'Uhvatila me panika. Nešto je u meni puklo' Slika nije dostupna Sve oči uprte u njega Dok je izvještavala o bijegu iz zatvora pojma nije imala što joj se događa iza leđa

Charlo Greene, reporterka televizije KTVA u Anchorageu, otkrila je kako je upravo ona u centru reportaže koja je upravo emitirana na televiziji. Reportaža je bila o Kanabis klubu, a ona je vlasnica tog kluba, piše TPM.

'Sve što ste čuli je razlog zbog kojeg ću ja, vlasnica Kanabis kluba Aljaska, posvetiti svu svoju energiju u borbu za slobodu i pravednost, koja počinje s legalizacijom marihuane ovdje u Aljasci. A što se tiče ovog posla, nije da imam izbora, ali: Jebiga, dajem otkaz!', rekla je Charlo, a potom napustila studio.

VIDEO Voditeljica sve šokirala na kraju vijesti!

Zbunjena je ostala voditeljica emisije u koju se uživo javila Charlo. 'U redu, ispričavamo se zbog toga. Vraćamo se ubrzo s programom', rekla je voditeljica vidno uznemirena neočekivanom situacijom.

'Iskreno se ispričavamo za neprimjeren izraz kojeg je koristila reporterka KTVA-a tijekom prezentacije uživo', rekao je direktor televizije Bert Rudman.

Nakon otkaza objavila je video u kojem objašnjava zašto se odlučila na taj potez.

'U životu čovjeka dođe vrijeme kada moramo izabrati hoćemo li se prepustiti ili založiti za ono što je ispravno. Zašto je u Americi svakih 37 sekunda uhićen netko, a na Alasci svaka 3,4 sata? Zašto bi netko s ambicijama izgubio sposobnost da se obrazuje, da postane netko tko je trebao biti? I zašto biste vi izgubili mogućnost da dobijete javnu pomoć u vrijeme kada je trebate?

Zagovaranje slobode i pravednosti trebala bi biti svačija dužnost. Ja ću podržati ono za što se Amerika iskreno zalaže: život, sloboda i potraga za srećom, ideali koje sada treba braniti', kaže Charlo.

Hoće li marihuana biti legalizirana na Aljasci, bit će odlučeno u studenom. Prošle godine marihuanu su legalizirale američke savezne države Colorado i Washington.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene