Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav duet!

VIDEO Pokorili internet: Barack Obama i Kim Jong-un zapjevali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rijedak susret suparnici su obilježili pjesmom.

Iznimno rijedak trenutak susreta i sklada između sjevernokorejskog vođe i američkog predsjednika Baracka Obame zabilježen je u videu koji je u samo nekoliko dana pokorio internet.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Unatoč odluci Sjevernokorejskog vođe da njegova zemlja ostane komunističko carstvo bez uplitanja drugih, Kim Jong-un, polako popušta u svojoj čvrstoj i nekima nerazumnoj odluci.

Iznimno rijedak trenutak susreta i sklada između sjevernokorejskog vođe i američkog predsjednika Baracka Obame zabilježen je u videu koji je u samo nekoliko dana pokorio internet.

Kim Jong-un s najdražom ženom

Zamrli odnosi: Južnokorejska predsjednica ne ide u Moskvu 9. svibnja

Iako se radi o njihovim dvojnicima, poruka je zasigurno poslana. Tako su u gradu Hongdae u Južnoj Koreji na pozornicu, postavljenu u središtu grada, stali imitatori Baracka Obame i Kim Jong-una i zapjevali, prenosi RT.

Barack Obama najprije je pozdravio sve prisutne, a onda pokazao vještine na akustičnoj gitari te zapjevao Vječni hit popularne Celine Dion "All by myself". Uskoro mu se na pozornici pridružio Sjevernokorejski vođa te dodao ritam bubnjevima.

Svojim neobičnim duetom publiku su nasmijali i zabavili, a svijetu poslali jasnu poruku kako je možda vrijeme za promjene. Kako je to izgledalo, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene