Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ponekad izazovima treba reći 'ne'

VIDEO Ovime si je umalo upropastio Božić, a mogao je proći i još gore...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan voditelj prodaje iz američke savezne države Utah umalo je glavom platio jednu okladu. Toliko je brzo ispijao eggnog (alkoholno piće od jaja), da je nešto ušlo i njegova pluća, a tu je sve krenulo po zlu.

Ryan Roche srušio je rekord u ispijanju eggnoga na jednom partyju s 22 na 12 sekundi naiskap, a odmah nakon toga završio je u bolnici na tri dana. Za New York Daily News Roche je rekao kako se taman spremao napustiti predbožićni party kad su organizatori donijeli to piće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Želio halucinirati Novi opasni TikTok izazov! Dječak preminuo od predoziranja poznatim lijekom za alergije Ilustracija Mučan i bolan Kaos u školi u susjedstvu: Osmero djece ozlijeđeno u opasnom izazovu "krvavi novac" s TikToka

Pao je izazov, a Roche nije taj koji bježi od izazova pa je potukao konkurenciju u ispijanju eggnoga naiskap.

"Kad su rekli kreni, jednostavno sam otvorio piće i sasuo ga niz grlo. Nisam uzeo niti jedan udah", ispričao je Roche. Nekoliko trenutzaka kasnije hvatao je zrak i počeo jako kašljati. Niti par sati nakon toga mučnina nije prestala pa ga je prijatelj odveo u bolnicu.

Liječnici su mu rekli da je dobio infekciju na plućima jer mu je nešto eggnoga završilo u plućima. Potencijalno vrlo opasnu stvar riješili su antibiotici i spajanje na aparat s kisikom. Roche je pušten iz bolnice nakon tri dana, a potpuno se oporavio u idućih tjedan dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene