Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je tu muškarac?

VIDEO To što je napravila ova djevojka još nikada niste vidjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Probleme u vezi može izazvati čitav niz stvari, no jedan par iz Pekinga ima ozbiljan problem jer se ON ne može 'skinuti' s iPhonea.

Djevojka iz Pekinga šokirala je prolaznike u metrou jer je svog dragog morala vući preko perona po tlu kako bi ga uvukla u vlak, a sve zbog toga jer je on bio previše zainteresiran za svoj iPhone, od kojeg se niti u jednom trenutku nije odvajao, čak ni dok ga je vukla po podu.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Umalo tragedija! Putnici spasili život muškarcu koji je pao na tračnice metroa

Žilava djevojka uspjela ga je doslovno uvući u liniju 10 metroa, naočigled svih putnika i taman prije nego su se zatvorila ulazna vrata vlaka. Shanghaiist.com prenosi da je jedno dijete čak i zaplakalo zbog svega.

Sama djevojka rekla je kineskim lokalnim medijima da njezin dečko ne želi raditi te da ga je ona pokušavala natjerati da ide nešto raditi kako bi zaradio novac.

Kineska društvena mreža Weibo puna je komentara na 'performans' tog para, a neki su posumnjali da se čak radi i o marketinškom triku.

Pogledajte video pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene