Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na ulici

VIDEO Mladenka htjela iznenaditi mladoženju, ali dogodilo se neočekivano!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran trenutak koji se ne viđa tako često u javnosti.

Jedna se mladenka na dan vjenčanja maskirala u staricu, ali mladoženji se to nije svidjelo, pa su nasred ulice napravili pravu dramu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Žao mi je' Skandal: Kad je mladenka skinula veo, mladoženja se odlučio razvesti Slika nije dostupna Neko novo doba Zašto se više nitko ne seksa prve bračne noći?

Snimljen je bizaran trenutak svađe mladenaca na ulici kojem su svjedočili slučajni prolaznici, djeca, turisti, piše Mirror.

26-godišnja Qing Kao, osim bora kojima je 'ukrasila' lice, kosu je 'obogatila' sijedim vlasima, obukla vjenčanicu i uputila se na vlastito vjenčanje. Mislila je da će na taj način nasmijati svog budućeg supruga, ali dogodilo se upravo suprotno. Mladoženja Guo Chien razbjesnio se kada je vidio da se njegova mladenka postarala za pedeset godina.

Zbog svađe novopečenih supružnika prizemljen je zrakoplov!

'Mislila sam da će se on smijati i vidjeti to kao šalu, ali bio je bijesan i rekao mi da nema šanse da nas tako zajedno fotografiraju. Zatim se odvezao taksijem', ispričala je Qing Kao.

Chien je od mladenke zatražio da ode kući i skine masku bakice, a kako ona nije htjela, žestoko su se posvađali na ulici. Sve je zabilježeno kamerom, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene