Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolna lekcija

Udari sad, frajeru! Tata za kaznu poslao nasilnog sina u ring s profesionalcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda snimka svjedoči da su 'odgajatelji' prema mladom nasilniku zapravo bili blagi, svejedno je bilo potrebe za liječničkom intervencijom.

Neimenovani Amerikanac, očito duboko razočaran ponašanjem svog sina kojem je prešlo u naviku fizički zlostavljati vršnjake, odlučio se za prilično radikalnu odgojnu metodu te je 'juniora' poslao u boksački ring s profesionalcima.

Pročitajte i ovo Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život

Mladić je borilište očekivano napustio krvave glave, pa i unatoč tome što snimka svjedoči da su ga njegovi sparing partneri prilično štedjeli.

Ove fotografije su dokaz kako je odgoj djece 'živi urnebes'

"Hajde, uzvrati udarac, frajeru", vikao je otac dok je uz ring promatrao kako mu sin dobiva batine, te koji je još k tome meč snimao kako bi ga posramio na društvenim mrežama. 

Što kažete na ideju? Je li otac dobro postupio kada je sinu omogućio da vidi kako je to kada te tuče netko daleko jači ili je njegovo rješenje potpuno promašeno? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene