Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij iz morskih dubina

Što je to zaboga more ispralo na obalu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici najvećeg ruskog nastanjenog otoka, Šaklina, ostali su u čudu kad je ovog tjedna na njegovoj obali Tihi ocean isprao leš nepoznate životinje dug preko četiri metra.

Ruskim medijima širi se priča o tome što je Tihi ocean isprao na obalu otoka Šaklina, pored grada Šakterska, na dalekom istoku Rusije. Leš misterioznog čudovišta, koje je more ispralo pronašla je nekolicina lokalnih ribara.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Belgijski premijer Alexander De Croo Izbori su u lipnju Belgija istražuje moguću umiješanost Rusije u europsku izbornu kampanju

Odmah su primijetili da stvor nema peraje te da ima krzno na repu i nešto što sliči pandžama, no o čemu je zapravo riječ, nitko zasad ne zna. U priču su se uključili i znanstvenici te lokalne vlasti, prenosi English Russia.

Iako se ne zna o kakvom je stvoru riječ, nagađa se da bi to mogao biti nekakav nepoznati sjeverni rođak delfina, koji je razvio krzno kako bi mogao preživjeti u hladnim vodama sjevernih mora. Pogledajte fotografije pa procjenite sami o čemu je riječ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene