Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila 725 km dalje

Sjela u krivi vlak i vratila se 37 GODINA kasnije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 37 godina sjela je na pogrešan vlak. Pa na još jedan pa na još jedan. Tako je završila 725 kilometara od kuće.

Jiang Ai-wu bila je šestogodišnja djevojčica kad se izgubila iz obiteljske kuće u kineskoj pokrajini Hunan. Pokušala se vratiti kući, ali je sjela na krivi vlak.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

'Nisam znala gdje se nalazim. Iz jednog krivog vlaka sjela sam u drugi i tako u krug. Što sam više pokušavala pronaći put kući to su bile manje šanse da ću ga doista naći', ispričala je danas 43-godišnja Jiang.

Na kraju je završila 725 kilometara od kuće gdje je pronađena na ulici, a budući da se nije znalo ništa o njoj smještena je u starateljsku obitelj, piše Daily Mail.

Pronašli ga u parku, ne sjeća se ničega: Znate li tko sam?

Njeni roditelji cijelo su vrijeme tragali za njom, ali bezuspješno. Sve dok njenoj majci jedan dan nije zazvonio telefon preko kojeg ju je ženski glas upitao je li nekad davno imala kćer koja se izgubila.

Svoju pravu obitelj Jiang je pronašla zahvaljujući svojoj kćeri koja je za njima tragala godinama preko web stranice za nestale osobe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene