Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi je zaobilaze

FOTO Dokaz stravične izoliranosti Sjeverne Koreje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odličnu ilustraciju kako svjetske sile zaobilaze Sjevernu Koreju napravila je stranica MarineTraffic.

Sjeverna Koreja često se naziva i pustinjačko kraljevstvo, a ova karta dobro ilustrira zašto je to tako. Web stranica MarineTraffic označila je teretne brodove u svim okolnim lukama. I dok su južnokorejske luke Incheon, Busan i Ulsan, kao i kineske Šangaj i Dangdon, pretrpane brodovima, u Sjevernoj Koreji se ne događa baš ništa unatoč tome što u zemlji postoji osam velikih luka, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje"

VIDEO Bijeg iz pakla: Mislila sam da je Kim Jong-il Bog koji mi može čitati misli!

Sjeverna Koreja ipak ima donekle razvijenu trgovinu s nekim zemljama te izvozi 3,9 milijardi dolara godišnje. Ali, i to je ništa u usporedbi s južnokorejskih 557 milijardi, japanskim 697 milijardi ili kineskih 2,2 bilijuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene