Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitan igrač

'Nešto se veliko događa na hrvatskom otoku Lošinju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daily Mail piše kako bi hrvatski otok mogao biti jadranski odgovor na Mallorcu.

Nešto veliko se događa na hrvatskom otoku Lošinju. Rečenica je to kojom Daily Mail počinje članak o otoku koji bi, kažu, mogao biti jadranski odgovor na Mallorku.

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Hotelska grupa pod nazivom Jadranka troši bogatstvo nekoliko oligarha pokušavajući pretvoriti mjesto u jedno od europskih najuzbudljivijih mjesta za odmor. Izgradili su i ponovno razvili niz hotela i luksuznih vila i imaju planove za golf terene s 18 rupa, pa čak i međunarodnu zračnu luku, stoji u tekstu.

FOTO U 'najveće gradilište' u Hrvatskoj ulaže se 90 milijuna eura

Naglašava se i da turizam nije novost na otoku na koji su u 19. stoljeću europski aristokrati dolazili udisati čisti morski zrak i liječiti respiratorne probleme.

A otok, pišu, ima puno više za ponuditi od dobrog kisika - more je tirkizno i sjajno. Navodi se i da se osjeća utjecaj Italije pa se svi međusobno pozdravljaju sa 'ciao', a Veli i Mali Lošinj su slični San Remu ili Portofinu.

Ovako oni hrle ka uspjehu!

Britancima je, piše, Lošinj udaljen tek dva sata leta od Londona.

'Dolazim ovdje i možda ću dolaziti još nekoliko godina prije nego dođu Rusi', riječi su jednog posjetitelja iz Mađarske. Ima pravo - Lošinj će biti veliki igrač u svijetu putovanja, zaključak je teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene