Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više pitanja

MISTERIJ KOCKE POKRAJ SUNCA Želi li njome NASA prikriti važno otkriće?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubitelji teorija urota vezanih za izvanzemaljski život uvjereni su da NASA prikriva dokaz izvanzemaljskog života koji nam je veoma blizu.

Istražitelji NLO-a vjeruju da su na snimci Europske svemirske agencije uočili crnu kocku koja orbitira oko Sunca, obavljeno je na portalu UFO Sightings Daily.

Pročitajte i ovo NLO (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Crvotočine, warp pogoni... Pentagon priznao da su počeli istraživati NLO-e, i to zbog straha od Kine i Rusije Slika nije dostupna postoji racionalno objašnjenje Ovaj prizor utjerao je strah u stanovnike Sibira: "Pomislio sam da je kraj svijeta"

'Dokaz' su objavili na internetu. 'Sve više ljudi na Zemlji vidi misteriozne fenomene na nebu, kao i neidentificirane leteće objekte', rečeno je u videu objavljenom na YouTubeu.

'Vlade svih država svojim građanima taje informacije te rade pritisak na svjedoke i medije', kaže se u videu.

Ufolog Scott C. Waring, vjeruje da je već vidio lebdeću crnu kocku. 'Ova je kocka već viđena prije. Ponekad je vidljiva u tri dimenzije, ponekad u samo dvije. Moguće je da NASA njome prikriva NLO-e', objašnjava Waring s obzirom na to da se radi o snimci jednog od NASA-inih satelita.

Uz ove nedavne teorije može se čuti i da NASA namjerim gašenjem streaminga sa Međunarodne svemirske postaje ISS, prikriva dolaske izvanzemaljaca na Zemlju.

Kao dokaz ove tvrdnje teoretičari zavjere objavili su jedan video na kojem se kratko može vidjeti, kako tvrde, objekt koji mijenja oblik iznad Zemljine atmosfere.

U našoj anketi možete odgovoriti na pitanje vjerujete li da izvanzemaljci posjećuju Zemlju?
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene